میان رده ای خوش ساخت به نام سامسونگ A52 5G

میان رده ای خوش ساخت به نام سامسونگ A52 5G
سامسونگ A52 5G عضوی از خانواده گوشی های اقتصادی می باشد ولی ارزان نیست اما نسبت به قیمتش فوق العاده است. اگر یک گوشی اقتصادی 100 دلاری را به یک منوی رستوران فست فود تشبیه کنیم و یک پرچمدار 1000 دلاری را یک رستوران ویژه با غذاهای گران قیمت بدانیم، گوشی سا

سامسونگ A52 5G  عضوی از خانواده گوشی های اقتصادی می باشد ولی ارزان نیست اما نسبت به قیمتش فوق العاده است. اگر یک گوشی اقتصادی 100 دلاری را به یک منوی رستوران فست فود تشبیه کنیم و یک پرچمدار 1000 دلاری را یک رستوران ویژه با غذاهای گران قیمت بدانیم، گوشی سامسونگ گلکسی A52 5G جایی میان این دو قرار می گیرد: یک کافه دنج که غذایش به طور غافلگیر کننده ای خوشمزه است.

گلکسی A52 5G گوشی خوبی است و از آن مهم تر، در زمینه هایی خوب است که بیشترین اهمیت را دارند. درست است که گارسون سر میزتان نمی آید و خودتان باید سفارش بدهید و ظرف آبتان را پر کنید، اما ارزشش را دارد چون غذا عالی است و قیمت ها معقول هستند.

A52 5G  در میان گوشی های اقتصادی سری A سامسونگ که امسال در ایالات متحده به بازار آمد بهترین قطعات را دارد. این گوشی 499 دلاری همه نیاز های پایه شما را برآورده می کند و حتی امکانات بیشتری هم دارد. صفحه نمایش 6.5 اینچی گلکسی  A52 5G به نرخ تازه سازی سریع 120 هرتزی مجهز است که در این قیمت نادر است. دوربین اصلی این گوشی به لرزشگیر نوری مجهز است. A52 5G دارای قابلیت ضد آب با رتبه IP67 است. این گوشی از آن دسته گوشی های هوشمند جدیدی است که هنوز جک هدفون دارند که بسیار عالی است.

نقاط قوت:

صفحه نمایش عالی با نرخ تازه سازی بالا

دوربین اصلی با لرزشگیر باکیفیت

تضمین دریافت آپدیت های امنیتی تا چهار سال

نقاط ضعف:

بدنه پلاستیکی

اپ ها و نرم افزارهای از پیش دانلود شده زیاد که تبلیغات هم دارند.

ممکن است رنگ عکس هایی که با این گوشی می گیرید به شکل غیرطبیعی اشباع باشند.

با توجه به این که سامسونگ A52 5G یک پرچمدار نیست، هزینه های ساخت آن باید به نحوی کاهش می یافت. یکی از نمونه های اقداماتی که سامسونگ برای پایین آوردن قیمت این گوشی اتخاذ کرده بدنه پلاستیکی آن است. فریم و پنل پشتی گوشی پلاستیکی هستند. و با وجودی که پشت گوشی ظاهری مات دارد، اگر روی آن ضربه بزنید متوجه خالی بودن زیرش می شوید که خبر از کیفیت پایین بدنه گوشی می دهد. این گوشی دوربین تله فوتو ندارد تا مجموعه دوربین های واید و التراواید آن را تکمیل کند، فقط به زوم دیجیتال همراه با یک سنسور عمق و دوربین ماکرو مجهز است که کارآیی آن جای ابهام دارد.

با این وجود گلکسی A52 5G همه ضروریات را دارد. سامسونگ در حال حاضر این گوشی را در لیست آپدیت های ماهانه سیستم عامل قرار داده است و قرار است همه آپدیت های بزرگ اندروید تا سه سال برای این مدل گوشی ها منتشر شود، پشتیبانی از این گوشی ها نیز تا چهار سال تضمین شده است. این امر یکی از مواردی است که گلکسی A52 5G را به انتخابی مقرون به صرفه و آینده دار تبدیل کرده و به شما این امکان را می دهد که از قابلیت شاخص این گوشی یعنی ویژگی 5 جی (Sub-6GHz) آن نهایت استفاده را ببرید. به ویژه با توجه به پشتیبانی سخت افزاری از فرکانس های باند C که استفاده از آن ها از سوی شرکت های ارائه دهنده خدمات موبایل از سال 2022 آغاز خواهد شد.

آنباکسینگ گوشی سامسونگ Galaxy A52

سامسونگ آ 52 در یک جعبه ساده و دو تکه قرار دارد. جنس این کارتن نیز چیز بخصوصی ندارد بنابراین پلاستیکی نبوده و فقط کاغذی است. به خاطر ضخامت و استحکام زیاد این کارتن، می‌توانیم کیفیت آن را تحسین کنیم. لوازم جانبی فروخته شده همراه با این دستگاه نیز عبارتند از شارژر USB-A به همراه کابل مبدل   USB-A  به USB-C و نه چیز دیگر!

برای اطمینان از امینت بدنه و نمایشگر این گوشی می‌توانید با مراجه به دسته بندی لوازم جانبی فروشگاه اینترنتی شیدل ، اکسسوری مورد نیاز آن را با قیمت مناسب از فروشگاه اینترنتی شیدل خریداری نمایید.

 

عملکرد و صفحه نمایش:

گلکسی A52 5G  به یک پردازنده اسنپدراگون 750G همراه با 6 گیگابایت رم مجهز است که این ترکیب به نظر ترکیب بسیار مناسبی است. بی شک می توانید برنامه های سنگین را روی این گوشی اجرا کنید و کار های روزمره مثل وبگردی و استفاده از شبکه های اجتماعی نباید مشکلی داشته باشند.

مثل A51 پارسال، صفحه نمایش جایی است که A52 5G (و در کل گوشی های سامسونگ) برجسته هستند. باتری 4500 میلی آمپر ساعتی گلکسی A52 5G تحت شرایط استفاده متوسط، می تواند یک تا دو روز باتری نگه دارد.

یکی از ویژگی های این گوشی که کمی ضعف دارد، سنسور اثرانگشت داخل صفحه نمایش آن است. اکثر اوقات باید انگشتتان را روی صفحه نگه دارید تا اثرانگشت شما را شناسایی کند و ممکن است گاها به جای این که همان بار اول قفل صفحه باز شود، مجبور شوید دو بار امتحان کنید. به خصوص زمانی که بیرون هستید و نور محیط زیاد است.

این مشکلات منحصر به این گوشی نیستند. می توانید به جای حسگر اثرانگشت برای باز کردن قفل گوشی از ویژگی شناسایی چهره یا پین کد استفاده کنید. با این حال سنسورهای اثر انگشت در صفحه نمایش گوشی های گران قیمت تری مثل وان پلاس 9 و سامسونگ اس 21 کیفیت بهتری دارند. بنابراین حسگر اثرانگشت در گلکسی A52 5G یکی از مواردی است که قیمت به نسبت پایین تر این گوشی، روی کیفیت آن تاثیر گذاشته است.

خوشبختانه گلکسی A52 5G دارای اندروید 11 است. خبر نه چندان خوب این است که همانطور که سال گذشته در گوشی های گلکسی S21 دیدیم، جدیدترین سیستم عامل سامسونگ پر از اپلیکیشن ها و تبلغیات ناخواسته است و رابط کاربری آن بسیار شلوغ شده است. کاربران گوشی های هوشمند در طول روز به اندازه کافی تبلیغ می بینند و دیگر تمایلی ندارند وقتی اپلیکیشن های گوشی مثل اپلیکیشن آب و هوا (weather) را باز می کنند هم تبلیغ مشاهده کنند.

البته این تبلیغات روی یک گوشی اقتصادی نسبت به گوشی های پرچمدار بالای هزار دلار، بیشتر قابل چشم پوشی است. اما ترجیح می دهیم که اصلا تبلیغی دریافت نکنیم. اگر یک گوشی دیگر با همین قیمت مثلPixel 4A 5G  بخرید، بسیاری از قابلیت های  A52 5G را از دست می دهید با این حال روی گوشی خود تبلیغات دریافت نخواهید کرد.

دوربین سامسونگ گلکسی A52 5G

سامسونگ گلکسی A52 5G دارای سه دوربین پشتی همراه با یک دوربین عمق 5 مگاپیکسلی است. دوربین های این گوشی عبارتند از یک دوربین استاندارد واید 64 گیگابایتی، یک دوربین 12 مگاپیکسلی الترا واید، و دوربین ماکروی 5 مگاپیکسلی. گلکسی A52 5G یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی هم دارد.

دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی این گوشی در حالت استاندارد عکس های 16 مگاپیکسلی ای می گیرد که بسیار روشن هستند و اشباع رنگ در آن ها از آنچه از یک گوشی سامسونگ انتظار دارید بالاتر است. گاهی اوقات این عکس ها جذاب هستند اما اکثرا اینطور نیست. بالا بودن اشباع رنگ در این عکس ها به مذاق همه خوش نمی آید. خبر خوب این است که با این دوربین در نور خوب جزئیات زیادی را می توانید ثبت کنید. عملکرد دوربین A52 5G در نور متوسط تا کم هم خوب است.

اگر بخواهیم دوربین A52 5G را با پیکسل 4A مقایسه کنیم، می توان گفت که دوربین 4A بهتر است. البته این امر سلیقه ای است. دوربین پیکسل 4A عکس هایی ثبت می کند که رنگ در آن ها تیره تر است و عکس هایی که با دوربین A52 5G گرفته می شود کنتراست پایین تری دارند.

بنابراین گلکسی A52 5G نمی تواند تکنیک عکاسی قدیمی تر گوشی های پیکسل 4A را شکست دهد، اما این قدرت پیکسل را نشان می دهد نه ضعف سامسونگ را. جدای از این، عملکرد کلی دوربین های گوشی A52 5G خوب است. عکس های گرفته شده با دوربین التراواید این گوشی رنگ های سرد تری دارند اما در کل خوب هستند. دوربین سلفی A52 5G دو حالت زوم دارد: یک زوم استاندارد برش خرده واید و یک زوم که زاویه آن کمی بیشتر است. تفاوت فاصله کانونی میان این دو حالت به طور خنده داری کم است.

دوربین سلفی در تنظیمات استاندارد پوست چهره را صاف و روشن می کند. این تغییرات در حد فیلترهای زیبایی نیست اما تغییر قابل توجهی ایجاد می کند.

اگر می خواهید از فیلترهای چهره قوی تر استفاده کنید، حالت جدید تحت عنوان “fun” به اپ دوربین این گوشی اضافه شده که به فیلترهای هوش مصنوعی برای چهره مجهز است. با استفاده از این فیلترها دیگر نیازی به استفاده از اسنپ چت ندارید.

گلکسی A52 5G ویژگی های خوب زیادی دارد. شاید مهم ترین ویژگی یک گوشی نسبت به ویژگی هایی که تیتر اخبار می شوند، کمتر هیجان انگیز باشد: آپدیت های امنیتی تا چند سال آینده. این گوشی با قیمت 500 دلار در میان گوشی های نسبتا گران قیمت طبقه مقرون به صرفه و اقتصادی قرار دارد، اما وقتی بدانید یک گوشی خوب می خرید که تا چندین سال آپدیت دریافت می کند، پرداخت چند صد دلار بیشتر کار راحت تری خواهد بود.

سامسونگ برای همه سخت افزارهای مهم از قطعات با کیفیت استفاده کرده است: صفحه نمایش 120 هرتزی که تجربه کاربری را ارتقا می بخشد، عمر باتری خوب است، عملکرد دوربین ها قوی است، و ترکیب پردازنده/چیپست از پس کارهای روزمره به خوبی بر می آید.

موارد نه چندان دلچسب این گوشی عبارتند از شلوغ بودن نرم افزار، مشکلات سنسور اثرانگشت، بیش از حد بالا بودن اشباع رنگ در عکس ها. اما زمانی که یک گوشی ویژگی های مهم تر را داشته باشد، این موارد انگشت شمار قابل اغماض هستند. پیکسل 4A 5G احتمالا نزدیک ترین رقیب A52 5G محسوب می شود: در زمینه کیفیت دوربین و شسته رفته بودن رابط کاربری A52 5G را شکست می دهد، اما اندازه این گوشی کوچکتر است و نرخ تازه سازی صفحه نمایش آن به پای A52 5G نمی رسد. بسته به این که درباره این موارد چه احساسی دارید، ممکن است 4A 5G برای شما انتخاب بهتری باشد.

به هر حال، A52 5G میان رده خوبی است. و تا چند سال آینده نیز یک گوشی خوب باقی خواهد ماند. با سخت افزار قدرتمند و پشتیبانی نرم افزاری، این یک گوشی اقتصادی اما نسبتا گران قیمت است که ارزش هزینه ای که برایش می کنید را دارد.

نحوه کارایی نرخ بازسازی 90 هرتزی

برای یک گوشی مدرن، نرخ بازسازی 90 هرتزی کمترین سرعت به حساب می‌آید. با این حال، روان بودن سرعت و واکنش‌گرا بودن منوها هنگام اسکرول کردن در آنها محسوس است. علی‌رغم اینکه سرعت این ویژگی پایین می‌باشد ولی همچنان می‌تواند پاسخ‌گوی نیازهای ما باشد. در واقع این ویژگی نه زیاد پرسرعت است و نه پرمصرف است که بخواهد انرژی باتری را بی‌دلیل هدر دهد.

بر خلاف پرچمدارانش، سامسونگ برای اشاره به نرخ بازسازی از اعداد بزرگ و غیرقابل هضم مانند 120 هرتزی بهره نبرده است به همین دلیل نمایشگر گلکسی A52 از همان نرخ نوسازی 90 هرتزی پشتیبانی و اکثر مواقع نیز محتواها را با همان سرعت اجرا می‌کند.
در این موبایل، اپلیکیشن‌هایی نظیر گالری پیش‌فرض، ویدیو پلیر، گوگل فوتوز، جیمیل، گوگل درایو، گوگل پلی، یوتیوب، نتفلیکس، فیسبوک، اینستاگرام، تیک تاک و اسنپ‌چت همگی با نرخ بازسازی 90 هرتزی اجرا می‌شوند.
نرم‌افزارهایی که همچنان از نرخ بازسازی 60 هرتزی استفاده می‌کنند نیز با همین سرعت اجرا خواهند شد. از جمله موارد قابل ذکر و مهم می‌توانیم به گوگل مپس و دکمه‌های پیمایشی دوربین اشاره کنیم و قسمت‌هایی از رابط کاربری که به دوربین یا برنامه مسیریابی مربوط می‌شوند را یادآور شویم.
این توضیحات ما را قادر می‌سازد تا بتوانیم بگوییم که منظور سامسونگ از گزینه High Motion در گلکسی A52 همان نرخ بازسازی 90 هرتزی است. صادقانه بگوییم که گزینه نرخ نوسازی تطبیقی (Adaptive) واقعاً کارایی بخصوصی ندارد و در اینجا اصلاً به آن اشاره هم نشده است هرچند به نبود آن نیز نمی‌توانیم اعتراض داشته باشیم.
تأثیری که نرخ بازسازی 90 هرتزی بر دوام باتری می‌گذارد، نسبت به نرخ بازسازی 60 هرتزی به مراتب بیشتر است به همین دلیل امیدواریم سامسونگ در نهایت با یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری مشکلات موجود را حل کند.
در پایان چند بازی که نرخ بازسازی سریعی داشتند اجرا شد ولی نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که هر چیزی نرخ نوسازی آن از 60 هرتز فراتر رفت، برای پردازنده گرافیکی آدرنو 618 مشکل ایجاد می‌کند و حتی امکانات بهبود دهنده عملکرد نظیر Game Launcher سامسونگ نیز به آن کمک نخواهند کرد.
با این وجود، واقعاً جای امیدواری دارد که می‌بینیم گلکسی A52 می‌تواند خیلی از بازی‌ها را با نرخ بازسازی 90 هرتزی اجرا کند. البته باید کمی منطقی هم فکر کنید زیرا همیشه نرخ نوسازی این‌قدر سریع نخواهد بود و بعضی اوقات به 60 هرتز کاهش می‌یابد. با این اوصاف، اگر بیشتر بازی‌های ساده و معمولی را اجرا کنید، می‌توانید گیم‌های مختلف و متنوعی را دانلود نمایید و تجربه فوق‌العاده‌ای از بازی کردن در این گوشی به دست آورید.

دوام باتری Samsung Galaxy A52

سامسونگ توانسته در گلکسی آ 52 که ضخامت 8.4 میلی‌متری و وزن 189 گرمی دارد، یک باتری 4500 میلی‌آمپری قرار دهد. این منبع ن500 میلی‌آمپر از باتری 5000 میلی‌آمپری گلکسی A32 کم‌ظرفیت‌تر بوده و 500 میلی‌آمپر از باتری 4000 میلی‌آمپری گلکسی A51 باظرفیت‌تر است.

مطابق معمول، آزمایش‌های تخصصی بررسی دوام باتری مانند پخش ویدیو و وبگردی با دو نرخ بازسازی 60 و 90 هرتزی صورت گرفت.
گلکسی A52 در حالت High Smoothness توانسته استقامت کلی 105 ساعتی را به ثبت برساند. این امتیاز تقریباً همان چیزی است که از یک گوشی با تراشه اسنپدراگون 720G و صفحه نمایش OLED انتظار می‌رفت.

برای مثال، گوشی Realme 7 Pro با سخت‌افزار مشابه نتایج نسبتاً یکسانی به ثبت رساند. البته باید اشاره کنیم که آن دستگاه تنها از نرخ نوسازی 60 هرتزی پشتیبانی می‌کند.
حال که صحبت از چیپست شد بد نیست بگوییم که اسنپدراگون 720G توانست در آزمایش‌های برقراری تماس و حالت استندبای نمرات مناسبی به دست آورد و عملکرد باثباتی داشته باشد. طبیعتاً اگر شما از نسخه 5G گلکسی آ 52 استفاده کنید که تراشه اسنپدراگون 750G دارد، امتیازات دوام باتری ضعیف‌تر و کمتر خواهند شد.
حال که نرخ بازسازی 90 هرتزی به صفحه نمایش سامسونگ A52 اضافه شده، بهتر است ببینیم نمایشگر این دستگاه نسبت به نرخ نوسازی 60 هرتزی، چه‌قدر انرژی مصرف می‌کند. همان‌طور که تا کنون گفته‌ایم، افزایش قدرت استفاده شده توسط دو نرخ بازسازی 60 یا 90 هرتزی در یک نمایشگر مدرن OLED زیاد محسوس نیست و حتی اگر هم باشد، روان بودن رابط کاربری واقعاً ارزشش را دارد.

در آزمایش پخش ویدیو اما، اگر سراغ نرخ بازسازی 90 هرتزی بروید انرژی بی‌دلیل هدر می‌رود و دوام باتری به میزان یک ساعت و نیم کاهش می‌یابد. با این اوصاف، انجام این کار ارزشش را نخواهد داشت و بهتر است هنگام پخش فیلم از همان نرخ نوسازی 60 هرتزی بهره ببرید.
در آزمایش وبگردی هم از آن جایی که نرخ نوسازی سریع زیاد به چشم نمی‌آید و هنگام اتصال به وای‌فای انرژی باتری زیاد مصرف نمی‌شود و گشت‌وگذار در سایت‌ها فشار زیادی به رم وارد نمی‌آورد، اجزایی که بیشترین انرژی را به کار می‌گیرند، نمایشگر و اسپیکرها هستند به همین دلیل پیشنهاد ما استفاده از همان نرخ نوسازی پیش‌فرض است زیرا تأثیر زیادی بر دوام باتری نمی‌گذارد.

سرعت شارژ

همان‌طور که در قسمت آنباکسینگ و محتویات درون جعبه گفتیم، همراه با گلکسی A52 یک شارژر 15 واتی سریع و کابل مبدل USB-A به USB-C فروخته می‌شود. همه این اقدامات انجام شده‌اند تا قیمت نهایی فروش این دستگاه کاهش یابد. اما صرف‌نظر از این نکته، یک ویژگی جدیدی که شاهد حضور آن در دستگاه‌های امسال سری گلکسی A هستیم، پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع 25 واتی Power Delivery می‌باشد که البته برای بهره‌مندی از آن در محصول مورد بحث ما، باید شارژر مربوطه را به صورت جداگانه بخرید.
واقعاً انتظار می‌رفت که سامسونگ همراه با این دستگاه یک شارژر 25 واتی به فروش برساند اما حدس می‌زنیم این کمپانی کره‌ای می‌خواهد امسال شارژرهایی که تولید می‌کند را بیشتر بفروشد. به هر حال، باید با این تصمیم او کنار بیاییم. البته برای اینکه کمتر هزینه کنید، می‌توانید شارژرهای سریع ساخته شده توسط دیگر برندها و شرکت‌ها را بخرید. اگر شارژر سریع‌تری خریداری کنید، به راحتی متوجه افزایش سرعت شارژ خواهید شد زیرا کاملاً محسوس می‌باشد.

عملکرد و امتیازات بنچمارک

سامسونگ در گلکسی A52 تراشه‌ای را به کار برده که می‌توانیم بگوییم بهترین انتخاب برای او بوده است. البته این چیپست در گلکسی A72 نیز استفاده شده است. اسنپدراگون 720G آن‌قدر قدرتمند می‌باشد که قدرت کافی برای اجرای نرم‌افزارها را داشته باشد و با سرعت قابل‌قبولی نرم‌افزارها و بازی‌ها را اجرا کند. همچنین، کاملاً مطمئنیم که خریداران سامسونگ A52 حضور یک چیپست ساخت کووالکوم به جای اگزینوس (مانند گلکسی A51) یا مدیا تک (مانند گلکسی A32 یا گلکسی A41) را تحسین خواهند کرد.
البته با کمی گشت‌وگذار در بازار می‌توان آلترناتیوهای بهتری مانند گلکسی ام 51 (Galaxy M51) با تراشه اسنپدراگون 730G و دو گوشی سری وان‌پلاس نورد (OnePlus Nord) که تراشه‌های اسنپدراگون 690G و اسنپدراگون 765G دارند را پیدا کرد که هم اندازه این محصول سامسونگ قیمت خورده‌اند.

چیپست هشت هسته‌ای گلکسی A52 متشکل از دو هسته Kryo 465 Gold با سرعت 2.3 گیگاهرتزی و شش هسته Kryo 465 Silver با سرعت 1.8 گیگاهرتزی است و علی‌رغم اینکه ظاهراً نمی‌تواند در آزمایش‌های مختلف حرفی برای گفتن داشته باشد اما بدون شک می‌تواند خودی نشان دهد. بار دیگر باید اشاره کنیم که این موبایل از اکثر گوشی‌های گلکسی نسل‌های پیشین که تراشه‌های ضعیف‌تری داشتند، بهتر شده است. این‌ها دلایلی است گه خرید گوشی Samsung Galaxy A52 را به یکی از گزینه‌های خوب پیش رویتان تبدیل می‌کند.
با ذکر این نکته، می‌توانیم به چیپست‌هایی اشاره کنیم که می‌تواند آلترناتیو مناسبی برای اسنپدراگون 720G به شمار بیایند که Dimensity 800U ساخت مدیا تک که در Realme 7 5G استفاده شده، از آن جمله بوده و تا کنون در آزمایش‌های تخصصی همچون AnTuTu خوب کار کرده است. بد نیست بگوییم که گلکسی A52 استفاده شده برای نوشتن این مقاله 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی دارد.
در آزمایش‌های مربوط به پردازنده گرافیکی، آدرنو 618 نمی‌تواند چنان شگفت‌انگیز کار کند. طبیعتاً تمامی آزمایش‌ها با نرخ بازسازی 90 هرتزی انجام می‌شوند تا سرعت نرم‌افزارها افزایش یافته و فراتر از 60 هرتز برود. متأسفانه حتی در آزمایش‌های ضعیف‌تر OpenGL ES 3.1 Manhattan نیز گلکسی آ 52 نتوانست مطابق انتظار کار کند.
با مقایسه امتیازات کسب شده توسط Realme 7 Pro که از همین اسنپدراگون 720G استفاده می‌کند، جالب است که می‌بینیم سامسونگ حاضر نشده کوچکترین امکانات پردازنده گرافیکی را کنار بگذارد به همین دلیل عملکرد محصولش بسیار باثبات است. البته این اعداد و ارقام بیانگر عملکرد این تلفن همراه در شرایط واقعی نیستند.
همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، آدرنو 618 باز هم از برگه برنده‌ای (عملکرد باثبات) که دارد استفاده نکرد و در آزمایش Aztek هم از محصول Realme عقب افتاد.
همین اتفاق در آزمایش 3DMark رخ داد هرچند در اینجا گلکسی A52 کمی بهتر کار کرد.
صرف‌نظر از نمرات کسب شده در بخش عملکرد و امتیازات بنچمارک، گلکسی آ 52 با بهره‌مندی از رابط کاربری One UI 3.1‌ سرعت زیاد و فوق‌العاده‌ای دارد و به راحتی کارهای روزمره شما را انجام می‌دهد و محبوب‌ترین نرم‌افزارها را با سرعت مناسبی اجرا می‌کند. مطمئنیم که به خاطر وجود اسنپدراگون 720G، حداقل 90 درصد خریداران گلکسی A52 (اگر بیشتر نشوند) از این دستگاه رضایت خواهند داشت. سایر امکانات اضافه موجود در چیپست این موبایل زیاد دست و پا گیر نیستند و بر عملکرد کلی آن تأثیر منفی نمی‌گذارند. با این وجود، سامسونگ توانسته امکانات جذابی مانند نرخ بازسازی 90 هرتزی را در رابط کاربری این تلفن همراه بگنجاند. به علاوه، قابلیت‌هایی نظیر فیلمبرداری 4K توسط دو لنز اصلی و اولترا واید و سیستم ثابت‌سازی تصاویر به چیپست مربوط می‌شوند. همچنین، پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع 25 واتی نیز به دلیل وجود تراشه اسنپدراگون 720G می‌باشد.

نظر نهایی

سامسونگ توانسته محصولات میان‌رده امسالش را یک مرحله پیشرفته‌تر کند. گلکسی A52 و گلکسی A72 از ارزش خرید بالایی برخوردارند و امکاناتشان در حد و اندازه گوشی‌های پرچمدار می‌باشد و از بسیاری از اعضای سری گلکسی A بهتر هستند. در حالی که احتمالاً نسخه‌های 5G آنها بیشتر جلب توجه خواهند کرد ولی با قیمت 350 یورویی، نسخه 4G گلکسی آ 52 یک موبایل واقعاً مقرون به صرفه است.
گلکسی A52 با امکاناتی که دارد، واقعاً بی‌رقیب خواهد بود. با در نظرگیری مشخصات فنی مانند نرخ بازسازی روان و 90 هرتزی، صفحه نمایش درخشان AMOLED، تأییدیه ضد آب و خاک IP67، اسپیکرهای استریو با کیفیت صدای Dolby Atmos، جک هدفون 3.5 میلی‌متری، سیستم اپتیکال ثابت‌سازی تصاویر در لنز اصلی و باتری 4500 میلی‌آمپری با پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع 25 واتی، به راحتی می‌توانیم بگوییم که این موبایل به معنای واقعی کلمه حریف می‌طلبد. در این میان، نباید از امکانات رابط کاربری بسیار روان One UI 3.1 به همراه اندروید 11 و گزینه‌های سیستم نرم‌افزاری فوق‌العاده سریع و دریافت سه سال آپدیت سیستم عامل فراموش کنیم.
در واقع می‌توانیم در این موبایل به برخی موارد انگشت‌شمار معترض باشیم. اسنپدراگون 720G سریع‌ترین تراشه بازار نیست اما می‌تواند کارهای روزانه را در این محصول سامسونگ به خوبی انجام دهد. بر این اساس، شعار Awesome کمپانی کره‌ای برازنده گلکسی آ 52 می‌باشد به همین دلیل خرید این تلفن همراه را به شدت به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

..

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید